انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز

انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز

پاورپوینت انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز ,  انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز ,  دانلود انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز ,

 دسته: معماری
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۲۶ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۳۳

انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ سازکه برای شماکاربران عزیزدرنظرگرفته شده است و شمامیتوانیداین پاورپوینت رادانلودکنید.

قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان

خرید

انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز

فصل اول

انواع مختلف روشهای ساختمان سازی در ایران با رویكرد صنعتی كردن ساخت و‌ ساز

انواع روشهای ساخت و ساز را می توان به هفت دسته عمده زیر تقسیم‌ بندی نمود:

۱) ساختمان سازی با روشهای ابتدائی:

Elementary Building System

این نوع ساختمان سازی از ابتدای تاریخ ساختمان سازی بشر آغاز و تا عصر حاضر نیز ادامه دارد و هنوز در روستاهای كشور و در حاشیه شهرها نیز به نوعی به این گونه ساخت و سازها پرداخته می شود در این روش، قسمتهای باربر از خشت و گل و یا چوب و گل و یا گل و سنگ و یا گل و گچ و سنگ و یا خشت و آجر ساخته می‌شود و پوشش آنها از طاق خشتی و یا تیر چوبی و الیاف گیاهی ساخته می شود. نیروی انسانی به كار گرفته شده در این ساختمانها بعضاً غیر ماهر و یا نیمه ماهر بوده و از مصالح سنتی در دسترس محلی استفاده می شود.

ساختمان سازی با این گونه روشها حداقل مقاومت را در مقابل حوادث طبیعی (زلزله، سیل، طوفان و…) داراست و می توان تنها بعنوان یك سرپناه موقت از آن ذكر نمود.

۲) ساختمان ساز با روش های سنتی و یا متداول:

Traditional or Conventional Building System

در این روش، عملیات ساختمانی با استفاده از وسایل ابتدائی توسط افراد متخصص و نیمه ماهر و غیرماهر انجام می شود. ساختمان های با دیوار آجری باربر در این تقسیم بندی منظور می شوند. برخی از حرفه های دست اندركار با این شیوه عبارتند از: كارگر ساده، بنا، گچ كار، نقاش، آهنگر، لوله كش، سیم كش، عایق كار، كاشی كار، آسفالت كار، شیشه بر و…

سرعت اجرای كار ساختمان با این روش بطور متوسط در ایران ۱۴ تا ۱۸ ساعت برای هر مترمربع زیر بنا می باشد.

در حال حاضر در اكثر مناطق غیر شهر و بعضی مناطق شهری یا اطراف شهرهای بزرگ و یا برخی ساختمانهای خاص (مدارس و مساجد در روستاهاو…) از این گونه، روش ساخت و ساز استفاده می شود. ماهرترین استادكاران بنایی و نازك كاران و نجاران سنتی در بین این گونه سازندگان یافت می شوند.

حداكثر طبقات مجاز با این روش ساخت ۴ طبقه و ارتفاع مجاز ۱۲ متر تجویز می‌شود. به دلیل تحمل بار قائم ساختمان توسط دیوارهای باربر بر ضخامت دیوارهای طبقه زیرین افزوده می شود كه یكی از عوامل بازدارنده در افزایش بیشتر طبقات و یا ارتفاع می باشد. با ایجاد تمهیداتی نظیر شناژهای افقی وقائم بتنی، می توان از صدمات زلزله كاست.

قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان

خرید

______________________________________
پیشنهاد میکنم مطالب زیر رامشاهده کنید:

تحقیق شهر کرج

پاورپوینت سازه های طبیعی و هندسه فراکتال

پاورپوینت بررسی مدرسه باهاوس (bahouse)

آب و معماری

بررسی مدل سازه در حالت خطی

______________________________________

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.