پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده

پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده

پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده , پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده(پروژه روستا) ,  دانلود پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده ,

 دسته: معماری
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: ۱۳۹۶ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۴۳

پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده که برای شماکاربران عزیزدرنظرگرفته شده است و شمامیتوانیداین پاورپوینت رادانلودکنید.

قیمت فایل فقط ۹,۵۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت تحلیل روستای بالا جاده

موقعیت جغرافیایی

بالاجاده از آبادی‌های بسیار زیبای دامنه‌ی شمالی البرز است كه جنگل‌های انبوه و سر به فلك كشیده‌ی جنوبی آن، جلوه‌‌ی خاصی بدان بخشیده. این محل در تقسیمات كشوری از دهستان سدن رستاق غربی بخش مركزی شهرستان كردكوی از استان گلستان می‌باشد و ۵۴ درجه و ۷ دقیقه‌ی طول شرقی و ۳۶ درجه و ۴۸ دقیقه‌ی عرض شمالی و ارتفاع ۱۶۵ متر از سطح دریا در حدود ۷ كیلومتری جنوب شرقی كردكوی  واقع است.

این محل از شمال به روستاهای ایلوار، چهارده و النگ، از جنوب تا مرزهای شمالی شهرستان دامغان، از شرق به روستاهای خرم‌آباد (= خراب مسجد) و میان دره و از غرب و شمال‌غربی به شهر كردكوی محدود است. سیمای آن مستطیل شكل است و اضلاع بلند آن در شرق و غرب آن واقع می‌باشد. سببش نیز وجود دو رودخانه‌ی فصلی شرق و غرب محل است كه مانع توسعه آبادی گردید. در پس از انقلاب، آبادی به طرف جنوب و شمال توسعه پیدا كرده است.

شناخت و بررسی علل پیدایش روستا:

به طور كلی ارتباط مستقیمی بین استقرار یك سكونتگاه با عوامل طبیعی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد عواملی كه به بهبود اقتصادی روستائیان كمك می‌نماید نظیر وجود آب، اراضی زراعی حاصلخیز، مساعد بودن وضعیت مالكیت برای اراضی كشاورزی و همچنین امكان بهره‌برداری از آنها از جمله عوامل اصلی در پیدایش یك سكونتگاه محسوب می‌شوند. علاوه بر این، وجود عواملی چون روابط خویشاوندی، قدرت و نفوذ خوانین و مالكان، موقعیت طبیعی منطقه به لحاظ پستی و بلندی و دوری و نزدیكی به نهرها، رودخانه‌ها و غیره در پیداش سكونتگاهها مؤثر می‌باشند.

در پیدایش روستای بالاجاده عواملی چون خاك مستعد و حاصلخیز، آب مناسب و رودخانه مؤثر بوده است. در ارتباط با وجه تسمیه روستا می‌توان گفت: در زمان صفویه به دستور شاه عباس اول جاده‌ای در شمال محل (بالاجاده) به نام شاه عباسی كشیده شد از آنجائیكه احداث جاده شاه عباسی در شمال روستا قرار گرفته بود نام روستا به بالاجاده شهرت یافت.

شناخت عوامل مؤثر در شكل‌گیری روستا:

همانطوریكه در بحث شناخت و بررسی علل پیدایش روستا، بیان شد ارتباط مستقیمی بین استقرار یك سكونتگاه با عوامل طبیعی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد.

از جمله عوامل مؤثر در شكل‌گیری روستای بالاجاده را میتوان به وجود اراضی مساعد و حاصلخیز آب فراوان، وضعیت توپوگرافی مناسب، زمینه مناسب دامداری و دامپروری وجود رودخانه در دو قسمت شرقی و غربی روستا ذكر كرد.

قیمت فایل فقط ۹,۵۰۰ تومان

خرید

______________________________________
پیشنهاد میکنم مطالب زیر رامشاهده کنید:

تحقیق شهر کرج

پاورپوینت سازه های طبیعی و هندسه فراکتال

پاورپوینت بررسی مدرسه باهاوس (bahouse)

آب و معماری

بررسی مدل سازه در حالت خطی

_____________________________________________

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.