پاورپوینت سازههای چوبی
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۲۰۹۸ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۴۲
پاورپوینت سازههای چوبی در ۴۲ اسلاید برای دانشجویان عمران و ساختمان در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید.
قیمت فایل فقط ۷,۵۰۰ تومان
سازههای چوبی
چوب از قدیمیترین مصالحی است که در اختیار بشر قرار گرفته و به عنوان مواد اولیه در ساختمان سازی به کار میرفت. در فرهنگهای مختلف برای خانه از الوارهای چوبی و آجر استفاده میشد. اما با گذر زمان کماکان اعتبار و جذابیت خود را حفظ کرده است. چوب دوام بالایی دارد و بسیار سبک است. به راحتی میتوان از آن به عنوان مصالح ساختمانی استفاده کرد. اما استفاده از سازههای چوبی در ساختمان باعث ایجاد ویژگی خاصی میشود که با تمام مصالح ساختمانی دیگر فرق دارد.پس معماران باید اطلاعات ضروری در مورد چوب و نقش آن در سازههای چوبی داشته باشند تا بتوانند کیفیت طراحی را بالا برده و از مصالح بهینه استفاده کنند. در سراسر دنیا صدها نوع چوب در مقیاسهای متعدد مورد استفاده قرار میگیرند که با یکدیگر تفاوتهای اساسی داشته و هر کدام ویژگیهای منحصر به فرد خودشان را دارند. اغلب از چوب در مراحل پایانی پروژه و برای زیباتر کردن کار استفاده میشود.
پیشینه موارد استفاده از چوب
استفاده از سازه چوبی در کشور ما قدمت زیادی دارد. در زمانهای دورتر به دلیل نبود فلز، چوب کاربرد بسیاری در ساختمانها داشته است. آثار چوبی ۴۲۰۰ سال پیش از میلاد در ایران کشف شده است. کاوشهای باستان شناسی نشان میدهد که چوب در پوشش خارجی برخی از بناها، سقفها و نعل درگاهها و تیرها به کار رفته است.هنگام استفاده از چوب، یک تکه از چوب، یک تیر یا تخته، قسمتی از ارگانیزم نباتی یک درخت و رشد کیفیت آن، منوط به محیط پیرامون آنها است. هیچ تکه چوبی با تکهای دیگر یکسان نیست. ویژگی آنها در درجه اول به دو نوع درخت و در درجه دوم به وضعیت آن مطابق با تنه بستگی دارد.
ویژگیهای تحمل باریک سازه چوبی اساساً با بارگذاری در عرض مسیر بافت یا موازی با آن تعیین میشوند. بنابراین نقشهها باید حاوی اطلاعاتی درباره دستورالعمل نصب باشند. در برشها، هاشورزدگی نشان دهنده آن است که آیا چوب در عرض یا به موازات بافت بریده شده است یا خیر. فرایند رشد به راحتی با نگاه کردن به برش عرضی تنه قابل فهم است. مطابق نوع چوب ناحیه بیرونی (قسمتی از درخت که منتقل کننده آب و شیره است) تمایز کمتر یا بیشتری با موارد کهن سالتر (برشهای داخلی مغز چوب) دارا هستند. مغز چوب هیچ گونه نقش تغذیهای ندارد و از این رو خشکتر از قسمتهای حامل شیره گیاهی است.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید تا با مشکل روبه رو نشوید.
قیمت فایل فقط ۷,۵۰۰ تومان
پیشنهاد می کنیم مطالب زیر را نیز مشاهده کنید: