پاورپوینت ویلای شمس اثر گروه معماری کارند در ساوه
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۲۰۰۲ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۱۰
نمونه مشابهی از خانه های مسکونی ویلای شمس اثر گروه معماری کارند در ساوه
قیمت فایل فقط ۱,۱۰۰ تومان
ویلای شمس اثر گروه معماری کارند در ساوه
.
ویلای شمس در زمینی به مساحت ۶۰۱۵ متر مربع در نزدیکی ساوه ، ۷۰ کیلومتری تهران واقع شده است .
ویلا دارای دو طبقه می باشد که طبقه اول شامل فضای های عمومی و طبقه دوم شامل فضاهای خصوصی می باشد ، کارفرمای پروژه یک روزنامه نگار است که مایل بوده ساختمانی مدرن که منعکس کننده هویت ایرانی باشد در نزدیکی مزرعه خانوادگی اش طراحی شود ، با توجه به خواسته ها و نیازکارفرما و همچنین آب و هوای گرم و خشک منطقه ، فضایی مانند کوشک در پلان آن طراحی شده است تا نیازهای اقلیمی و سنتی معماری ایرانی را در خود جای دهد ، که به یک بالکن نیمه باز شباهت دارد و یک نوع معماری برون گرا به حساب می آید .
با توجه به قرارگیری ساختمان در میان استخر ، ورودی ساختمان اهمیت ویژهای یافته است ، و با عبور از پل که در قسمت شرقی ساختمان قرار دارد به ورودی ساختمان می رسید ، در طراحی این ویلا از آب به عنوان کانسپت و پایه اصلی بنا استفاده شده است ، که علاوه بر جنبه های زیست محیطی آن ، انعکاس ساختمان در آب زیبایی خاصی به فضا بخشیده است ، همچنین آب استخر جهت آبیاری فضای سبز ویلا به کار می رود .
با توجه به مکان پروژه و محدودیت در حمل و نقل و دسترسی به تیم های اجرایی حرفه ای ، از مصالح محلی با جزئیات ساده در ساخت ویلا استفاده شده است .
وی خواستار طراحی یک ساختمان مدرن با خلوص های معماری ایرانی را داشته است. با توجه به نیازهای کارفرما و قرار گرفتن سایت پرژه در یک منطقه گرم و خشک، فضایی مانند کوشک در پلان آن طراحی شده است تا نیازهای اقلیمی و سنتی معماری پارسی را در خود جای دهد. کوشک در فضاهای امروزی به عمارت کلاه فرنگی (پاویون) شهرت دارد که بیشتر به یک بالکن نیمه باز شباهت دارد و یک نوع معماری برون گرا به حساب می آید.
در نخستین گام از چهار عنصر اصلی و طبیعی (آب،باد،خاک،آتش) به عنوان کانسپت و ویژگی های غالب پروژه استفاده شده است که مفهوم اولیه معماری فارسی به شمار می رود.
در میان این عناصر، آب به عنوان یک عنصر طبیعی و خالص به شمار می رود. بنا بر این فرض، آب به عنوان مفهوم طراحی و پایه اصلی بنا در نظر گرفته شده است.همچنین می توان کاربری استخر را هم به این مفهوم اضافه کرد. مچنین این استخر جهت آبیاری فضای سبز ویلا به کار می رود. علاوه بر جنبه های زیست محیطی آب در این طرح، تصویر بصری و انعکاس آن در آب نیز از ویژگی های طراحی آن به شمار می رود.
به دنبال اصول طراحی کوشک، چهار دیوار (چهار عنصر)، در هر گوشه از ساختار مکعب به صورتی جداگانه و با نگرش به اقلیم در معماری گرم و خشک طراحی شده است. انی فضاها به شکل محفظه های بسته و نیمه باز طراحی شده است. فضاهای درونی به وسیله پوسته ای محافظت شده تا در برابر نور مستقیم خورشید مقاوم باشد.
آرشیتکت : گروه معماری کارند.
موقعیت مکانی : ساوه.
مساحت : ۴۵۰ متر مربع.
سال ساخت : ۲۰۱۳٫
عکس : کاوه سید احمدیان
قیمت فایل فقط ۱,۱۰۰ تومان