پاورپوینت ارگونومی در رستوران

12فوریه - توسط adminpost - 0 - در پاورپوینت پروژه معماری

پاورپوینت ارگونومی در رستوران

پاورپوینت ارگونومی در رستوران

دسته: معماری
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: ۱۹۴۶۸ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۵۸

دانلود فایل پاورپوینت ارگونومی در رستوران،در حجم ۵۸ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه برای دانشجویان معماری در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید

قیمت فایل فقط ۴,۰۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت ارگونومی در رستوران ،در حجم ۵۸ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه برای دانشجویان معماری در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید

بخشی از متن:

طراحی موفق یك رستوران, تا حد زیادی به چگونگی مشاهده (احساس) مشتری, بستگی دارد.

هدف از مقاله ، ارائه نکاتی مهم در طراحی انواع رستوران خصوصا فضای پذیرایی با رویکرد جذب مشتری و برانگیخت احساس مطلوبیت در وی،از طریق طراحی زیبا و ثبت خاطره ی به یاد ماندنی است.

در این مقاله ابتدا به معرفی تیپ های مختلف رستوران می پردازیم ، سپس نکات کلی در زمینه طراحی قسمت های مختلف رستوران ارائه خواهد شد.

انواع رستوران:

رستورانهای اصلی ( MAIN RESTAURANT )

اینگونه رستورانها در حقیقت همان مکانهای پذیرایی از میهمان هستند که اغلب از منوی تقریبا مشابه جهت ارائه خدمات در سطح یک کشور استفاد کرده و نمونه ای از واحدهای پذیرایی بوده که خارج از هتل نیز به چشم میخورند.

اینگونه رستورانها در دو تایم نهار وشام فعال بوده ولازم بذکر است جهت پذیرایی از میهمان  اغلب ازروش پلیت سرویس (PLATE SERVICE)همراه با بهترین و مرغوبترین ابزار پذیرایی استفاده میگردد.

در این رستوران ها ، ۱٫۳ الی ۲ متر مربع فضای طبخ و پذیرایی برای هر نفر در نظر گرفته می شود. درطراحی اینگونه رستورانها باید به نکته مهمی دقت داشت و آن طراحی فضای آشپزخانه و نحوه ارتباط آن با سالن پذیرایی در یک طبقه و همسطح می باشد.

از رستورانهای اصلی نه تنها میهمانان هتل بهره مند میشوند بلکه بسیارافرادی هستند که برای صرف نهار یا شام به مکان نیز مراجعه میکنند.

و…

فهرست مطالب:

هدف

انواع رستوران

نکات طراحی و لوازم

نتیجه گیری

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

هدیه محصول:

فایل پاورپوینت دیاگرام ارتباط فضاها در هتل(۱۳ اسلاید)

قیمت فایل فقط ۴,۰۰۰ تومان

خرید

پیشنهاد می کنیم مطالب زیر را نیز مشاهده کنید:

پاورپوینت ارگونومی در معلولین

پاورپوینت مجتمع تجاری الماس شرق

پاورپوینت ارگونومی در رستوران

پاورپوینت معرفی رم کولهاس و آثارش

پاورپوینت ارگونومی و سالمندان

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.