تحقیق در مورد سیمان و انواع آن

3نوامبر - توسط admin2 - 0 - در جزوه عمران و ساختمان مقاله

تحقیق در مورد سیمان و انواع آن

تحقیق در مورد سیمان و انواع آن , سیمان , انواع سیمان ,

دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۲۹ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۳۱

تحقیق در مورد سیمان و انواع آن در یک فایل ورد برای شما آماده شده است وشما می توانید این تحقیق را دانلود کنید .انسان از دیرباز سیمان را می‌شناخته و با گذشت زمان بر نقش و اهمیت آن وقوف و آگاهی بیشتر یافته و هر روز كوشیده است بناها و ساخته‌های خود را مستحكم‌تر از گذشته احداث نماید.

قیمت فایل فقط ۶,۰۰۰ تومان

خرید

تحقیق در مورد سیمان و انواع آن

.

مقدمه

.

تاریخچه سیمان

انسان از دیرباز سیمان را می‌شناخته و با گذشت زمان بر نقش و اهمیت آن وقوف و آگاهی بیشتر یافته و هر روز كوشیده است , بناها و ساخته‌های خود را مستحكم‌تر از گذشته احداث نماید .

انسانهای اواخر عصر حجر كه از طریق شكار كردن و جمع‌آوری مواد غذایی ارتزاق می‌نمودند و در پی غذا در ناحیه وسیعی در حركت بودند , در پناهگاههای موقت زندگی می‌كردند .

وقوع انقلاب كشاورزی كه به حدود ۱۰۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح باز می‌گردد , انگیزه‌ای برای سكونت دائمی و ایجاد ساختمان و خانه برای انسان بود .

انسان دیگر بدنبال شكار یا گله‌های خود از جائی به جای دیگر نمی‌رفت , بلكه برای مراقبت از مزارع خود در یك محل می‌ماند . در خاورمیانه آثار و بقایای دهكده‌های كاملی با محل سكونت مدوری بنام تولوی “Tholoi” یافت شده كه دیوارهای آن از گل رس متراكم ساخته شده است .
ملاتی كه در اتصال سنگها و سفالها از آن استفاده می‌شد , مخلوطی بوده از ماسه , آهك و آب و در ساختمان قسمتهایی كه در زیر آب قرار می‌گرفت ماده‌ای سیلیسی بنام “پوزولانا” اضافه می‌كردند , كه ملات را سخت و در مقابل آب مقاوم می‌ساخت .
در واقع منشاء سیمان هیدرولیك (تركیبی با آب) به یونان و روم باستان باز می‌‌گردد . مواد مصرفی عبارت بودند از آهك و نوعی خاكستر آتشفشانی كه با آب واكنش آهسته‌ای نشان داده و تبدیل به توده سفتی می‌گردید .

.

تاریخچه صنعت سیمان در ایران

ایرانیان نیز از دیرباز با خواص خاك رس و سنگ آهك بعنوان مواد اولیه اصلی سیمان آشنایی داشته‌اند و از مخلوط آب , آهك و خاكستر و خاك رس ملاتی تهیه می كردند كه در لهجه‌های محلی از آن به “ساروج” , “سارو” و اسامی دیگری یاد شده است . از این ملات جهت استحكام و آب‌بندی در ساختمان حمامها , آب‌انبارها , حوضها و ساختمانهای مهم استفاده می‌شده است .

در ساختمان “سد دز” بر روی رود كارون كه در زمان شاهپور دوم ساخته شد و “بند امیر” كه در زمان عضدالدوله دیلمی بنا گردید , همچنین در ساختمان آب‌انبارهای قدیمی از تركیبات مشابه سیمان استفاده شده است .

تولید سیمان در ایران از سال ۱۳۱۲ با بهر‌ه‌ برداری از كارخانه سیمان ری به ظرفیت ۱۰۰ تن در روز آغاز و با گذشت زمان و در روند رشد و توسعه كشور نقش و اهمیت این صنعت و تولید و مصرف سیمان رو به فزونی نهاده است .

.

مواد اولیه سیمانهای پرتلند

سیمان پرتلند عمدتا” از تركیبات آهك (اكسید كلسیم) ، همراه با سیلیس (اكسید سیلیس) و آلومینیوم (اكسید آلومینیوم) تشكیل شده است . آهك مورد نظر از مواد خام آهكی و اكسیدهای دیگر نیز از مواد رسی بدست می‌آید .
از مواد خام دیگری چون خاك سیلیس ، اكسید آهن و بوكسیت نیز می‌توان در مقادیر كمتر و برای بدست آوردن تركیب مورد نظر استفاده نمود . ماده خام دیگر سنگ گچ است ، كه تا حدود ۵ درصد آن در طی آسیاب كردن به “كلینكر” سیمان پخته شده اضافه می‌گردد تا زمان گیرش سیمان را كنترل نماید .

مواد خام بكار رفته در تولید سیمان چنانچه بصورت سنگ سخت باشد ، مانند سنگ آهك ، سنگهای رسوبی لایه‌ای ، و بعضی سنگهای رسی ، یا از معدن استخراج شده و یا با انفجار بدست می‌آیند .

.

فهرست مطالب

مقدمه
تاریخچه سیمان
تاریخچه صنعت سیمان در ایران
مواد اولیه سیمانهای پرتلند
تولید سیمان

کنترل کیفی
کاربردهای سیمان
مواد تشکیل دهنده بتون
انبار کردن سیمان
آینده صنعت سیمان

انواع سیمانهای استاندارد(پرتلند)
سیمان سفید
سیمانهای رنگی

سیمان پرتلند سربارهای
سیمان پوزولانی(سیمان خاکستر آتشفشانی)
سیمان بنائی
سیمان چاه نفت

سیمان انبساطی
سیمان آلومینیوم
تجارت جهانی سیمان

.

قیمت فایل فقط ۶,۰۰۰ تومان

خرید

______________________________________

پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:

دانلود پاورپوینت سد سازی و انواع آن

دانلود پاورپوینت سوپر پانل ، مشخصات و نحوه اجرای آن

دانلود پاورپوینت نقش سنگدانه ها در بتن

دانلود پاورپوینت مواد پلیمری

دانلود پاورپوینت ایمنی ساختمان و بالابرها

________________________________________

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.