پاور پوینت بتن های خاص(مهندسی عمران)

22اکتبر - توسط admin2 - 0 - در پاورپوینت عمران و ساختمان

پاور پوینت بتن های خاص(مهندسی عمران)

پاورپوینت بتن خاص,بتن,دانلود پاورپوینت بتن خاص,

دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: zip
حجم فایل: ۹۸۱ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۴۴

پاورپوینت بتن خاص دارای ۴۴ اسلاید و حجم ۹۸۱ کیلوبایت می باشد. کاربران عزیز می توانید در ادامه مطلب این پاورپوینت را دانلود کنید. در این پاور پوینت که برای کنفراس در سیمینار بزرگ دانشگاه آزاد تهیه شده بود همراه با ورد در این فروش نیز ارائه گردیده است و این مقاله از ترجمه کتاب های انگلیسی نیز تهیه شده است پاوپوینت ورد در یک پکیج ارائه شده.

قیمت فایل فقط ۶,۰۰۰ تومان

خرید

مقدمه

بتن و فولاد دو نوع مصالحی هستند که امروزه بیشتر از سایر مصالح در ساختمان انواع بناها از قبیل ساختمانپلها،ساختمان سدها، ساختمان متروها،ساختمان فرودگاه ها و ساختمان بناهای مسکونی و اداری و غیره به کار برده می شوند.و شاید به جرأت می توان گفت که بدون این دو پیشرفت جوامع بشری به شکل کنونی میسر نبود.با توجه به اهدافی که از ساخت یک بنا دنبال می شود،بتن و فولاد به تنهایی و یا به صورت مکمل کار برد پیدا می کنند. فولاد به لحاظ اینکه در شرایط به دقت کنترل شده ای تولید می شود و مشخصات و خواص آن از قبیل تعیین و با آزمایشات متعددی کنترل می شود،دارای کاربری آسانتر از بتن است. اما بتن در یک شرایط کاملا متفاوتی با توجه به پارامتر های مختلف از قبیل نوعسیمان،نوع مصالح و شرایط آب و هوایی تولید و استفاده می شود و عدم اطلاع کافی از خواص مواد تشکیل دهنده بتن و نحوه تولید و کاربرد آن می تواند ضایعات جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی در قرن اخیر، علم شناخت انواع بتن و خواص آنها نیز توسعه قابل ملاحظه ای داشته است، به نحوی که امروزه انواع مختلف بتن با مصالح مختلف تولید و استفاده می شود و هر یک خواص و کاربری مخصوص به خود را داراست.هم اکنون انواع مختلفی از سیمانها که حاوی پوزولانها ،خاکستر بادی،سرباره کوره های آهنگدازی،سولفورها،پلیمرها،الیافهای مختلف،و افزودنیهای متفاوتی هستند،تولید می شد. ضمن اینکه تولید انواع بتن نیز بااستفاده از حرارت،بخار،اتوکلاو،تخلیه هوا،فشار هیدرولیکی،ویبره و قالب انجام می گیرد.

.

منابع :

 [۱] “ Norwegian standard NS۳۴۷۳, concrete structures, Design rules”, Oslo, ۱۹۸۹.

[۲] H. Okamura, “Self compacting high performance concrete”, Ferguson Lecture at ACI convention (New Orleans), November ۱۹۹۶.

[۳] H. Okamura and K.Ozawa, “Mix design for Self compacting concrete”, Concrete library international, Japan, No. ۲۵, Dec. ۱۹۹۵.

[۴] G. Konig et. Al., “New concepts for high performance concrete with improved ductility”, proceedings of the۱۲th FIP congress on challenges for concrete in the next millennium, Netherlands, ۱۹۹۸, pp. ۴۹-۵۳.

[۵] A. Nanni, “Fiber-reinforced plastic (FRP) reinforcement for concrete structures: properties and applications”, Elsevier, London, ۱۹۹۳.

[۶] Taerwe, “Non-Metallic (FRP) reinforcement for concrete structures”, RILEM proceedings, No. ۲۹, E & FN Spon, London, ۱۹۹۵.

[۷] R.Breitenbucher, “High strength concrete C ۱۰۵ with increased fiber resistance due to polypropylene fibers”,۴th international symposium on the utilization of high strength-high performance concrete, Paris, May ۱۹۹۶, pp۵۷۱-۵۷۷.

ایران سازه

دانشنامه رشد

آفتاب

دانشنامه آزاد ویکی پدیا

قیمت فایل فقط ۶,۰۰۰ تومان

خرید

.

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.