پایدار سازی و تثبیت خاک زیر پی
پایدار سازی و تثبیت خاک زیر پی
دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۹۸۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۵۳
پایدار سازی و تثبیت خاک زیر پی در ۵۳ صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده است و شما می توانید در صورت تمایل این مقاله را دانلود کنید.
قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان
پایدار سازی و تثبیت خاک زیر پی
.
فصل اول
– تزریق پر کنندگی به منظور پایدار سازی خاک های غیر چسبیده
.
-مقدمه
تزریق در خاك، از جمله مباحث مهم در بهسازی پی های خاكی و كم عمق است. بعضی از خاكها به علت نسبت تخلخل زیاد و عدم پیوستگی دانه ها در برابر بارهای وارده بسیار تغییر شكل پذیر هستند. به منظور استحكام این نوع خاكها روش های بسیار متعدد و پیشرفته ای وجود دارد. روش های لرزشی تحكیم خاك، تراكم دینامیكی، زهكشی و.. از جمله روش های بهبود شرایط ژئوتكنیكی خاك است.
پایدارسازی خاكهای غیرچسبنده به جهت بهبود مقاومت (مقاومت برشی و مقاومت فشاری) انجام می گردد. بعلت پرشدن فضاهای خالی با مواد سخت شونده، آب بندی خاك نیز بطور همزمان صورت می پذیرد. شكل ۱ نشان دهنده دو مورد پایدارسازی خاك در پی ساختمان و محیط اطراف تونل است. در واقع، خاك های پایدار شده، می توانند بعنوان دیواره های حفاظتی نیز بكار روند. از مزایای مهم پایدارسازی، می توان به موارد زیر اشاره كرد:
خاك پایدارشده، بارهای ناشی از ساختمان (سازه) را بدون ایجاد تغییر شكل زیاد، به لایه های زیرین خاك منتقل می كند.
-خاك پایدارشده، مقاومت لازم برای پی را در شرایط بارگذاری جدید تامین می نماید.
-خاك پایدارشده سازه را در برابر تغیر شكلهای ناشی از فشار زمین (كه به سمت ناحیه گودبرداری شده مجاور اعمال می گردد)، محافظت می نماید.
براساس دستیابی به اهداف فوق، می توان به موقعیت و شكل منطقه تزریق پی برد. از جمله خواصی كه بهمراه تزریق پایدارسازی در خاك ایجاد می گردد، آب بندی است. بهرحال، پس از انجام عملیات درمنطقه تزریق شده، اهداف زیر باید تامین گردند.
-پایدارسازی محدوده ای مشخص از پی یا اطراف تونل
-آب بندی منطقه در برابر جریان ابهای زیرزمینی
۲-موقعیت و ابعاد منطقه تزریق
.
-ملاحظات اجرائی
محیط عملیات تزریق پركنندگی، اغلب یك محیط ابرفتی (خاك درشت دانه) است. در این حالت، مسیر ماده تزریق، شبكه ای از مجراهای نامنظم و با ابعاد مختلف می باشد. به همین علت معمولا قابلیت تزریق پذیری رسوبات آبرفتی بسیار كمتر از محیط سنگی است، كه این خود نیازمند بكارگیری روش های ویژه و دوغاب های متفاوت می باشد.
به علت ریزشی بودن اكثر گمانه های حفر شده در این گونه خاكها، لوله گذاری اهمیت ویژه ای می یابد. حفاری به هر دو صورت دورانی یا ضربه ای ممكن است انجام گیرد.
.
فصل دوم
– استفاده از روش های شیمیایی در تثبیت خاك
فصل سوم
– رفتار پرده های سپر فلزی ساحلی در مقابل خاکهای روان شده
فصل چهارم
– کاربرد روشهای چتری در تونل زنی در زمینهای نرم
قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان
____________________________________
پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:
دانلود پاورپوینت سوپر پانل ، مشخصات و نحوه اجرای آن
دانلود پاورپوینت نقش سنگدانه ها در بتن
دانلود پاورپوینت مواد پلیمری
دانلود پاورپوینت ایمنی ساختمان و بالابرها
دانلود پاورپوینت آموزشی اجرای کناف
_______________________________________