پاورپوینت بررسی اشکالات اجرایی سازههای بتنی
پاورپوینت بررسی اشکالات اجرایی سازههای بتنی
دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۲۶۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۳
پاورپوینت بررسی اشکالات اجرایی سازههای بتنی در ۲۳ صفحه پاورپوینت برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده است و شما می توانید در صورت تمایل این پاورپوینت را دانلود نمایید.
قیمت فایل فقط ۵,۹۰۰ تومان
پاورپوینت بررسی اشکالات اجرایی سازههای بتنی
بررسی اشکالات اجرایی سازههای بتنی
علاوه بر خطاهای طراحی و محاسباتی، خطاها و اشکالاتی در اجرای ساختمانهای بتن آرمه مشاهده میشود که ممکن است حین وقوع زلزله عملکرد ساختمان را دچار مشکل نماید. علاوه بر آن، برخی اشکالات اجرایی هستند که در زمان بهره برداری ساختمان، مشکلاتی را بوجود میآورند. تعدادی از این اشکالات اجرایی در بخش زیر تشریح میشود.
•ساختمانهای بتنی که سیستم باربر جانبی آنها صرفاً قاب خمشی است در مقایسه با دیوار برشی عملکرد ضعیفتری دارند. علت این امر تمرکز تخریب در اتصالات است. به دلیل ضعف ذاتی اتصالات بتنی، آسیب پذیری این نوع سازه زیاد است. به عکس ساختمانهای دارای دیوار برشی نرمی بیشتر و کاهندگی کمتری دارند و از این رو، عملکرد بسیار بهتری دارند.
•یک اشکال اجرایی مهم که در ساختمانهای بتن آرمه مشاهده میشود، وجود نداشتن خاموتهایی با قلاب ۱۳۵ درجه است. این خاموتها در تیرها و ستونها، مخصوصاً در نواحی ویژه تیرها و ستونها نقش مهمی در محبوس شدگی بتن دارند. متاسفانه این موضوع چندان برای سازندگان ساختمان روشن نیست و تمهیدات ویژهای را در ناحیه اتصال در نظر نمیگیرند.
•عدم توجه به سرگیر بودن یا شانه گیر بودن تیرهای بتنی در پلانهای معماری و برشها تیر را تخریب میکند.
•ساختمانهایی که در مجاورت یکدیگر قرار دارند و بین آنها درز انقطاع مناسبی وجود ندارد، بدلیل هم فاز نبودن ارتعاشات در حین زمین لرزه به یکدیگر ضربه میزنند که به آن تنه زدگی یا Pounding گفته میشود.
کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید ,vpn نیز غیر فعال باشد تا با مشکل روبه رو نشوید.
قیمت فایل فقط ۵,۹۰۰ تومان
پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:
پاورپوینت کاربرد چوب در ساختمان
پاورپوینت استاندارد های اماکن ورزشی
پاورپوینت آشنایی با موزه
پاورپوینت معرفی هیدرولوژی
پاورپوینت اصول پدافند غیرعامل از دید عمران ,معماری و شهرسازی
__________________________________________