گزارش كارآموزی ساختمان تجاری مسكونی در شهر كرج
گزارش كارآموزی ساختمان تجاری مسكونی در شهر كرج
دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۱۲۷۱ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۴۲
گزارش كارآموزی ساختمان تجاری مسكونی در شهر كرج در ۴۲ صفحه ورد قابل ویرایش برای کاربران عزیز آماده شده است کاربران می توانید این گزارش را در صورت تمایل دانلود کنید.
قیمت فایل فقط ۴,۰۰۰ تومان
گزارش كارآموزی ساختمان تجاری مسكونی در شهر كرج
.
مقدمه :
در كارگاهی كه بنده مشغول به گذراندن دوره کاربینی بودم مربوط به یك پروژه خصوصی كه تحت نظارت شركت مهندسی مدیریت درمان تإمین اجتماعی منطقة كرجاجرا می شد .
این پروژه دارای ۶ مهندس بود كه به تفكیك موقعیت كاری مشغول به انجام كار می بودند .
اگرچه مشكلات بسیاری از قبیل اشكالات فنی ناخواسته برای كار بتن بوجود می آمد و یا اشتباه در پیاده كردن ترازها باعث واردآمدن خساراتی می شد كه قسمتی جبران شدنی و قسمتی دیگر فقط با تخریب و نوسازی قابل جبران بود .
اما دارای مدیریتی منسجم و یكپارچه و از مهندسین مجربی برخوردار بودكه یك مجموعه كاملاً فنی را تشكیل می دهد .
سپاس و پدردانی از مسئولین محترم دانشگاه آزاداسلامی واحد زنجان و استاد محترم جناب آقای مهندس زینعلی
و با تشكر از مهندس شاه بیك كه در یادگیری و پیشبرد علمی بنده در كارگاه از هیچ كوششی فرو نگذار نكرده اند
.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فهرست اولویت های پروژه ……………………………………………………………………………………………… ۱
گزارش كار ……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲
عكسهای مربوط به پروژه ……………………………………………………………………………………………….. ۳۳
.
فهرست اولویت های پروژه :
۱-پیاده نمودن نقشه
۲-پی كنی ها و گودبرداری و خاكریزی ها
۳-اجرای فنداسیون و شناژبندی ها
۴-اسكلت بندی و بادبندها و مهارها
۵-دیوار چینی ها
۶-سفت كاری و اجرای سقف و اجرای تاسیسات
۷-نازك كاری
۸-بهره برداری
.
جلسه ۱ :
شركتی كه بنده در آن مدتی را بعنوان کاربینی گذراندم یك شركت ساختمانی بود كه پروژه های مختلفی از قبیل ساخت یك مجتمع مسكونی بصورت انبوه سازی (۵۶) واحدی ساخت تعدادی آپارتمانهای مسكونی و نیز تعدادی آپارتمان مسكونی – تجاری در دست ساختمان داشت كه هر كدام از آنها در مراحل مختلفی از ساخت قرار داشتند.
مكانی را كه من بعنوان کاربینی گذراندم یك ساختمان تجاری – مسكونی در شهر كرج بود .
این ساختمان مساحتی حدود ۴۳۵ داشت و اسكلت آن از نوع بتن آرمه بود و در زمان شروع كار من ساختمان مذكور خاكبرداری شده بود و آماده كفراژ بندی و آرماتورپیچی بود .
البته یادآور می شوم كه برای كامل شدن گزارش کاربینی از دیگر پروژه های در دست ساخت این شركت توسط دوربین دیجیتال عكسهایی تهیه كرده و سپس توسط كامپیوتر از آنها پرینت گرفته كه در پایان گزارش آمده است .
.
جلسه ۲ :
این گزارش كارها به كمك یادداشتهای روزنویس كه در سر كار نكته نویسی می كردم تهیه شده به همین دلیل نمی توانستم كه ازكارهای عادی و روزمره كه همه روزه انجام می شد چیزی بنویسم و به ذكر مسایل مهمتر و جزئیات بسنده می كنم .
در روز دوم ابتدا با تمیزكاری زمین و استفاده از بتن مگر (نظافت) شد . بعد از بتنریزی و صاف كاری های لازم كلفراژ بندی با دیوار آجری ۲۱ سانتی شروع شد (البته عكسهای الصاقی در پایان كفزاژ بندی و آرماتوربندی گرفته شده است) .
كارگران در روز (۱۲-۸) و (۱۸-۱۴) (هشت ساعت) كار می كردند . البته در موارد خاص و به تشخیص پیمانكار در انجام كارهایی كه كارگران سخت قبول می كردند از قبیل تمیزكاری های زیاد یا دیوار چینی ها كار را به صورت كنتراتی تحویل می دادند و كارگر می توانست پس از انجام كار محل كارگاه را ترك كند اما می بایست پس از انجام كار ، كار را تحویل مافوق دهد .
كار در روز دوم با تمیزكاری ، انجام بتن مگر و انجام دیواركشی تا حدود ۵۰% به اتمام رسید .
نكته : سعی می شود در پایان تحریر گزارش کاربینی در مورد مسایلی كه از نظر شخص كارآموز دارای نكات قابل ذكر می باشد به صورت جزئی اشاره شود .
.
جلسه ۳ :
برای شروع به كار در روز سوم لازم بود دیوار كاملاً گرفته باشد .
در شروع به پیشرفت بهتر كار سعی می شود . كارها را با توجه به كارائی و توانائی كارگران بین آنها تقسیم نمود تا از هرج و مرج و فرار از كار كارگران جلوگیری كرد .
با تكمیل دیواركشی و آماده شدن قالب فنداسیون ؛ آرماتورهایی را كه قبلاً آرماتوربندها خمكاری و قطع و وصلها را انجام داده اند برای تركیب و آماده كردن ستونها و شناژبندی ها به سطح كارگاه منتقل می شود تا با سر هم شدن آرماتورها و ایجاد ستونها و فنداسیون به پیشبرد كار كمك شود .
پس از آوردن میلگردها ابتدا آرماتور فنداسیون بسته شد به صورتی كه ابتدا آرماتور كف (راسته ها) انداخته شد و بوسیله مفتول بسته تا از حركت كردن جلوگیری شود (در ضمن باید سعی شود جنس دیوار به صورتی باشد كه بعدازبتن ریزی به آن نچسبد و به راحتی تخریب شود ، درداخل دیوار از پلاستیك استفاده می شود و از ملات گچ یا گچ و خاك استفاده می شود) .
بالاخره بعد از گذاشتن آرماتورهای راسته و گذاشتن خاموت داخلی و اودكاها و بستن آنها بوسیله مفتول نوبت به قرار دادن آرماتور ستون می رسد .
.
قیمت فایل فقط ۴,۰۰۰ تومان