آیین نامه کار ساختمان

آیین نامه کار ساختمان , دانلود آیین نامه کار ساختمان , دانلود مقاله رشته عمران ,

آیین نامه کار ساختمان

دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۱۹۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۵

مقاله آیین نامه کار ساختمان برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده است و شما می توانید در صورت تمایل این مقاله را دانلود کنید . آئین كار ساختمان تأسیسات تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی ۱ ـ هدف و دامنه كاربرد در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان تاسیسات تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد.

قیمت فایل فقط ۳,۵۰۰ تومان

خرید

آیین نامه کار ساختمان

.

 آئین كار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی

.

۱ ـ هدف و دامنه كاربرد

 در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانه‏های ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته می‏شوند بیان می‏گردد .

.

۲ ـ تعریف‏ها و اصطلاح ها

 ۲-۱- تعریف بارها

 ۲-۱-۱- بار برودتی ـ باریست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد می‏شود .

 ۲-۱-۲- بار ناشی از كالا ـ باریست كه باید در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .

 ۲-۱-۳- بار سرویس ـ باریست كه بواسط ورود هوا و روشنایی و غیره به دستگاههای تبرید تحمیل می‏شود .

.

۳ ـ طبقه بندی انواع سردخانه‏ها

 سردخانه‏ها بر دو نوع می‏باشد :

 ۳-۱- سردخانه متحرك

 ۳-۲- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعه‏ایست از ساختمان و تاسیسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرایط خاصی نگهداری كالای مورد نظر ( مواد خوراكی و فاسد شدنی ) رااز نظر رطوبت نسبی و درجه حرارت و در صورت لزوم‏شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید و درجه حرارت و در صورت لزوم شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید .

 ۳-۲-۱- سردخانه تولیدی ـ در نقاط تولید مواد غذایی و محصولات كشاورزی برای جنس یا اجناس بخصوصی طرح وساخته میشود .

 ۳-۲-۲- سردخانه ذخیره‏ای – نزدیك به محلهای مصرف ویاتولید ساخته میشود تنوع كالا درآن معمولا ” زیاد نیست كالای مورد نظر را میتوان در آن نزدیك به حداكثر زمان نگهداری توصیه شده در استانداردهای مربوط ذخیره نمود دفعات ورود وخروج سالیانه كالا درسردخانه كم میباشد .

 ۳-۲-۳- سردخانه توزیعی – در مراكز مصرف ویا نزدیك به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع كالا در آن زیاد است .

 ۳-۲-۴- سردخانه ترانزیتی – در نقاط گمركی ونقاطی كه وسیله حمل و نقل تغییر میباید ساخته میشود . ورود وخروج كالا در آن معمولا ” در محصولات بزرگ صورت میگیرد . مدت نگهداری كالا در آن معمولا ” كوتاه است .

 ۳-۲-۵- سردخانه‏های اختصاصی – این سردخانه‏ها معمولا ” در جوار هتلها , رستورانها , سوپر ماركتها , بیمارستانها وسایر مراكز كم مصرف ساخته میشود . ظرفیت این نوع سردخانه خاص نگهداری در این نوع سردخانه‏ها مشمول مقررات این استاندارد نمیباشد . لكن ملزم به رعایت مقررات خاص مراجع قانونی كشور در مورد حفظ بهداشت ونگهداری مواد غذایی میباشد .

.

فهرست مطالب:

آئین كار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی

هدف و دامنه كاربرد

تعریف‏ها و اصطلاح ها

طبقه بندی انواع سردخانه‏ها

ساختمان سردخانه

تاسیسات و تجهیزات

ایمنی و پیشگیری از حریق

ایمنی

بهداشت و نگهداری

.

قیمت فایل فقط ۳,۵۰۰ تومان

خرید

_____________________________________

پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:

دانلود پاورپوینت اتصالات در سازه فولادی

دانلود پاورپوینت سد سازی و انواع آن

دانلود پاورپوینت سوپر پانل ، مشخصات و نحوه اجرای آن

دانلود پاورپوینت نقش سنگدانه ها در بتن

دانلود پاورپوینت مواد پلیمری

_____________________________________

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.