آیین نامه کار ساختمان
آیین نامه کار ساختمان
دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۱۹۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۵
مقاله آیین نامه کار ساختمان برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده است و شما می توانید در صورت تمایل این مقاله را دانلود کنید . آئین كار ساختمان تأسیسات تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی ۱ ـ هدف و دامنه كاربرد در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان تاسیسات تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانههای ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته میشوند بیان میگردد.
قیمت فایل فقط ۳,۵۰۰ تومان
آیین نامه کار ساختمان
.
آئین كار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی
.
۱ ـ هدف و دامنه كاربرد
در این آئین كار استاندارد و ضوابط كلی مربوط به ساختمان , تاسیسات , تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری در سردخانههای ثابت كه بمنظور نگهداری مواد غذائی و كشاورزی ساخته میشوند بیان میگردد .
.
۲ ـ تعریفها و اصطلاح ها
۲-۱- تعریف بارها
۲-۱-۱- بار برودتی ـ باریست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد میشود .
۲-۱-۲- بار ناشی از كالا ـ باریست كه باید در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .
۲-۱-۳- بار سرویس ـ باریست كه بواسط ورود هوا و روشنایی و غیره به دستگاههای تبرید تحمیل میشود .
.
۳ ـ طبقه بندی انواع سردخانهها
سردخانهها بر دو نوع میباشد :
۳-۱- سردخانه متحرك
۳-۲- سردخانه ثابت ـ سردخانه ثابت مجموعهایست از ساختمان و تاسیسات مناسب كه بتواند مصنوعأ شرایط خاصی نگهداری كالای مورد نظر ( مواد خوراكی و فاسد شدنی ) رااز نظر رطوبت نسبی و درجه حرارت و در صورت لزومشرایط اختصاصی مربوط تامین نماید و درجه حرارت و در صورت لزوم شرایط اختصاصی مربوط تامین نماید .
۳-۲-۱- سردخانه تولیدی ـ در نقاط تولید مواد غذایی و محصولات كشاورزی برای جنس یا اجناس بخصوصی طرح وساخته میشود .
۳-۲-۲- سردخانه ذخیرهای – نزدیك به محلهای مصرف ویاتولید ساخته میشود تنوع كالا درآن معمولا ” زیاد نیست كالای مورد نظر را میتوان در آن نزدیك به حداكثر زمان نگهداری توصیه شده در استانداردهای مربوط ذخیره نمود دفعات ورود وخروج سالیانه كالا درسردخانه كم میباشد .
۳-۲-۳- سردخانه توزیعی – در مراكز مصرف ویا نزدیك به آن قرار دارد . دفعات ورود وخروج وتنوع كالا در آن زیاد است .
۳-۲-۴- سردخانه ترانزیتی – در نقاط گمركی ونقاطی كه وسیله حمل و نقل تغییر میباید ساخته میشود . ورود وخروج كالا در آن معمولا ” در محصولات بزرگ صورت میگیرد . مدت نگهداری كالا در آن معمولا ” كوتاه است .
۳-۲-۵- سردخانههای اختصاصی – این سردخانهها معمولا ” در جوار هتلها , رستورانها , سوپر ماركتها , بیمارستانها وسایر مراكز كم مصرف ساخته میشود . ظرفیت این نوع سردخانه خاص نگهداری در این نوع سردخانهها مشمول مقررات این استاندارد نمیباشد . لكن ملزم به رعایت مقررات خاص مراجع قانونی كشور در مورد حفظ بهداشت ونگهداری مواد غذایی میباشد .
.
فهرست مطالب:
آئین كار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی
هدف و دامنه كاربرد
تعریفها و اصطلاح ها
طبقه بندی انواع سردخانهها
ساختمان سردخانه
تاسیسات و تجهیزات
ایمنی و پیشگیری از حریق
ایمنی
بهداشت و نگهداری
.
قیمت فایل فقط ۳,۵۰۰ تومان
_____________________________________
پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:
دانلود پاورپوینت اتصالات در سازه فولادی
دانلود پاورپوینت سد سازی و انواع آن
دانلود پاورپوینت سوپر پانل ، مشخصات و نحوه اجرای آن
دانلود پاورپوینت نقش سنگدانه ها در بتن
دانلود پاورپوینت مواد پلیمری
_____________________________________