شناخت چوب

2دسامبر - توسط زهره غفوری تبار - 0 - در پروژه معماری
 شناخت چوب ,  چوب ,  قدیمی ترنی مصالح ,
 دسته: معماری
فرمت فایل: doc
حجم فایل: ۱۲ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۶

شناخت چوب, چوب یكی از اصلی ترین و قدیمی ترنی مصالح بوده است انسان نخستین طریقه شكل دادن به چوب را برای ساخت و تهیه ابزار مختلف فرا گرفت که برای شماکاربران عزیزدرنظرگرفته شده است و شمامیتوانیداین پاورپوینت رادانلودکنید.

قیمت فایل فقط ۴,۷۰۰ تومان

خرید

شناخت چوب

چوب یكی از اصلی ترین و قدیمی ترنی مصالح بوده است. انسان نخستین طریقه شكل دادن به چوب را برای ساخت و تهیه ابزار مختلف فرا گرفت. ابزار و وسایل چوبی نخستین و حتی ساختمان ها و تزئینات چوبی ادوار، ماقبل تاریخ، نشانگر اهمیت چنان ماده ای است كه قبل از فلز و همزمان با سنگ در اختیار بشر درآورده و از آن در راه ای مختلف مثل تهیه ابزار و مایحتاج زندگی، سلاح، ساختمان و … استفاده كرده است.

فرانك صمیمانه ترین و اساسی ترین مصالح است. عاشق پیوند با آن است. دوست دارد آنرا لمس كند و دیدن آلأن را خوش می دارد.

چوب طبیعی پیچیده دارد. مثلا چوب درخت بانرا، كه قابلیت شكل پذیری زایدی دارد، جزو چوب های سخت محسوب می شود. اما چوب درخت شوكران كه درساخت ستون های خانه كار برد دارد، از انواع چوب های نرم به شمار می آید. از طرفی دیگر درختان بلوط همگی دارای چوب سخت می باشند. چوب به رغم ظاهر جامد و محكمش زنده است و لایه های درونی آن رشد می كنند.

چوب ها با درجه اهمیتی كه در صنعت و هنر دارند، باید مورد توجه و نگهداری های ویژه قرار گیرند. در نگهداری چوب ها، توجه نكاتی چوب حفاظت در برابر آفتاب، باران و آفات و همچنین كنترل میزان رطوبت هوا، اهمیتی كه در صنعت و هنر دارند، باید مورد توجه و نگهداری های ویژه قرار گیرند. در نگهداری چوب ها توجه به نكاتی چوب حفاظت در برابر آفتاب، باران و آفات و همچنین كنترل میزان رطبوت هوا، اهمیت بسیاری دارد.

نوع فایل: word

سایز:۱۲٫۹ KB

تعداد صفحه:۲۶ 

قیمت فایل فقط ۴,۷۰۰ تومان

خرید

___________________________________
پیشنهاد میکنم مطالب زیررا مشاهده کنید:

آب و معماری

بررسی مدل سازه در حالت خطی

پاور پوینت معماری روم

جزوه دیوارهای هوشمند، ساخت دیوارهای بتنی شفاف با قابلیت تغییر رنگ – مهندسی معماری

انواع پله های ساختمانی – مهندسی معماری

______________________________________

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.