پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی

پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی

پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی , سیستم عایق ماندگار بتنی , سیستم عایق ماندگار , پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی ,

دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۱۲۱۸ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۶۵

پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی در ۶۵ اسلاید برای دانشجویان عمران و ساختمان در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید.

قیمت فایل فقط ۸,۵۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت سیستم عایق ماندگار بتنی


سیستم عایق ماندگار بتنی
سیستم ساختمانی جدید (ICF) و مصالح نوین‌

سیستم بتن مسلح با عایق ماندگار (ICF) دیواری پرشونده با بتن هستند که قالب دیوارها دائمی بوده و بعد از بتن ریزی به عنوان جزئی از دیوار محسوب شده و بصورت عایق حرارتی عمل می‌کند. ICF یک سیستم قالب بندی برای‌ سازه‌های بتن آرمه صفحه‌ای است که به طور دایمی در محل باقی می‌ماند. مزیت عمده این سیستم افزایش سرعت اجرا و مشکل عمده آن افزایش ضخامت دیوار‌ها ‌است. در این سیستم، قالب‌ها به صورت‌ ماژول‌های پیش ساخته هستند. که در دو طرف دیوار قرار گرفته به وسیله اتصالاتی به یکدیگر وصل می‌شوند. این قالب‌ها متشکل از دو لایه پلی — استایرن، یکی به ضخامت ۵۵ سانتیمتر در طرف داخلی و ضخامت متغیر از ۵ سانتیمتر به بالا در لایه بیرونی هستند که ضخامت لایه اخیر بستگی به میزان عایق حرارتی خواسته شده قابل افزایش است.

عملکرد حرارتی این سیستم بسیار خوب ‌است. این عملکرد خوب، علاوه بر این‌، به‌ علت وجود لایه‌های پلی استایرن، مدیون وجود بتن در لایه میانی است. ویژگی‌های این سیستم سبک بودن‌، سهولت نصب، سرعت اجرا، عدم وابستگی به تجهیزات و ماشین آالت متعدد، عدم نیاز به نیروی انسانی ماهر و متخصص و مهمترین ویژگی‌های آن افزایش سرعت ساخت، سهولت اجرا، کاهش هزینه ساخت، ایجاد سیستم ساختمانی منسجم و یکپارچه، استفاده بهینه از انرژی در ساختمان است.

ضوابط انتخاب فن آوری نوین ICF

ساختمان و اجزای آن به نحوی طراحی شود که دارای شکل پذیری مناسب باشد.‌ عناصری که بارهای قائم را تحمل می‌کنند در طبقات مختلف بر روی هم قرار داده می‌شوند تا انتقال بار این عناصر به یکدیگر با واسطه عناصر افقی صورت نگیرد. ‌عناصری که نیروهای افقی ناشی از زلزله را تحمل می‌کنند طوری طراحی می‌شوند که انتقال نیروها به سمت شالوده به طور مستقیم انجام می‌شود و عناصری که با هم کار می‌کنند در یک صفحه قائم قرار دارند. ‌ساختمان‌ طوری طراحی می‌شود که عناصر قائم (ستون) دیرتر از عناصر افقی (تیرها) دچار خرابی شوند (ستون قوی و تیر ضعیف)‌ برای کاهش نیروی پیچشی ناشی از زلزله‌، مرکز جرم در هر طبقه به مرکز سختی آن طبقه منطبق یا فاصله آنها در هر یک از امتدادهای ساختمان از ۷ درصد بعد ساختمان در آن امتداد کمتر باشد. اعضا و قطعات غیر سازه‌ای به ویژه قطعات نما و شیشه‌ها آن چنان طراحی و اجرا شوند که در هنگام وقوع زلزله از سازه جدا نشده و با فرو ریختن ایجاد خسارات جانی و مالی ننمایند. ‌اعضای غیر سازه‌ای به ویژه دیوارهای داخلی و نماها طوری اجرا شوند که حتی ‌المکان مانعی برای حرکت اعضای سازه‌ای در هنگام وقوع زلزله ایجاد نکنند در غیر این صورت باید اندر کنش این اعضا با سیستم سازه‌ای در تحلیل سازه در نظر گرفته شود.

کاربران عزیز توجه داشته باشید هنگام دانلود فایل از مرورگر internet explorer استفاده نکنید تا با مشکل روبه رو نشوید.

قیمت فایل فقط ۸,۵۰۰ تومان

خرید

پیشنهاد می کنیم مطالب زیر را نیز مشاهده کنید:

پاورپوینت ضد یخ بتن

پاورپوینت سیمان ویژه و سیمان نسوز

پاورپوینت مقاوم سازی تیر بتنی

پاورپوینت بازیافت آسفالت

پاورپوینت ‌فرایند جوشکاری با گاز‌

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.