پاورپوینت طراحی نمای خانه بید آباد هماهنگ با بافت تاریخی

پاورپوینت طراحی نمای خانه بید آباد هماهنگ با بافت تاریخی , طراحی نمای خانه بید آباد هماهنگ با بافت تاریخی , طراحی نمای خانه بید آباد ,
 دسته: معماری
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۷۸۲ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۱۰

نمونه مشابهی از خانه های مسکونی تجزیه و تحلیل و طراحی نمای خانه بید آباد هماهنگ با بافت تاریخی

قیمت فایل فقط ۱,۳۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت طراحی نمای خانه بید آباد هماهنگ با بافت تاریخی

.

پروژه های بر جسته: هنگامی که معماران با پیشنهاداتی برای طراحی ساختمان ها در میان محله ای قدیمی روبرو می شوند شاید اولین دغدغه برای آنها احترام به بافت تاریخی است. اینکه طراحی آنها در عین حال که نمادی از معماری زمان خود است، وحدت و هماهنگی در میان بافت را نیز حفظ کند. الهام گرامی زاده و احسان حسینی معماران دفتر فرایند منطقی در طراحی معماری در طراحی خانه بیدآباد اصفهان تلاش کرده اند تا از این اصل پیروی کنند.

اطلاعات عمومی پروژه خانه بیدآباد

·محل قرارگیری: منطقه بیدآباد، اصفهان ·

شرکت طراحی: دفتر فرایند منطقی در طراحی معماری ·

آرشیتکت: الهام گرامی زاده، احسان حسینی ·

سال: مرداد ۱۳۸۸ الی اردیبهشت ۱۳۸۹ ·

مساحت زمین: ۷۵ مترمربع ·

مساحت ساخته شده: ۲۸۸ مترمربع

·نوع پروژه: مسکونی ·

مهندس سازه: هوشنگ اشرفی ·

اجرا: عباس غفوریان ·

عکاس: فرشید نصرآبادی ·

کارفرما: خانواده ایزدی خواه ·

جوایز: رتبه دوم در بخش مسکونی جایزه معمار سال ۱۳۸۹

خانه بیدآباد که با زیربنایی ۲۸۸ مترمربع در محله بیدآباد اصفهان قرار گرفته، در مردادماه سال ۱۳۸۸ روند اجرایی خود را آغاز و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۹ به پایان رسانده است.

این خانه در منطقه ای باستانی واقع شده است و خانه های مجاور عمری بین ۴۰ تا ۳۰۰ سال را سپری کرده اند. خانه بیدآباد مجموعا ۴ طبقه دارد و در اجرای آن از مصالح مفید، اما کم هزینه استفاده شده است.

هزینه ساخت این خانه مسکونی به ازای هر متر مربع، ۲۷۰۰۰۰۰ ریال برآورد شده است، درحالیکه برای ساختمان های مشابهی که همزمان با این پروژه احداث شده اند، به ازای هر متر مربع ۳۵۰۰۰۰۰ ریال هزینه شده است.

یکی از ویژگی های بارز در این پروژه، طراحی نمای متفاوت آن است. ایده اصلی طراحی نما با مشخص کردن مسیر راه پله ساختمان، بر روی نما با رنگ قرمز اجرا شد. موضوع نشان دادن درون بر بیرون ساختمان یک مساله تاریخی است که در دوره کلاسیک، رنسانس، مدرنیزم و غیره همیشه مطرح بوده است.

علت انتخاب رنگ قرمز، هماهنگی بیشتر با ساختمان های قدیمی پیرامون پروژه بوده که در نهایت پوسته ای مدرن و سازگار با بافت کهن را به وجود آورده است. این نکته ای است که معمولا در طراحی ساختمان ها و بناهای ایرانی کمتر به آن توجه می شود.

طراحی ساختمان بیدآباد به گونه ای انجام شده که هیچ فضای غیر قابل استفاده ای در پایین و بالای راه پله وجود ندارد. راه پله این ساختمان به صورت سه بعدی طراحی شده و هم به خارج ساختمان و هم به فضای داخلی رخنه کرده است.

موقعیت راه پله در نما، جانمایی پنجره ها را هم تعریف کرده، چون در واقع تنها فضایی که پنجره ندارد همان راه پله است. معماران این پروژه با در نظر گرفتن محدودیت زیربنا و همچنین محدودیت در طراحی نما و ایجاد بازشو در آن، استانداردهای هسته ساختمان و بیرون آن را بهم ریخته و هسته را در پوسته ساختمان اجرا کرده است.

خانه بیدآباد بنا به درخواست مشتری به صورت یک خانه واحد و همچنین سه واحد مستقل طراحی شد. فضای راه پله در این ساختمان، فضای ارتباطی بسیار مفیدی است که طراحی آن با هدف درون گرایی و حفظ حریم خصوصی انجام شده است.

این پروژه در مسابقه جایزه معمار در سال ۱۳۸۹، رتبه دوم گروه مسکونی را به خود اختصاص داده است. دیگر برندگان جایزه معمار را در چیدانه ببینید: ویلای شمس در زرندیه ساوه، الماسی در دل کویر
ساختمان مسکونی چیذری، طراحی موفق در زمین کم عرض
خانه چهل گره، نمای ساختمان با فرشی از آجر
خانه ای به یاد رستم، ویلایی مدرن در کردان کرج

اگر به دنبال طراحان متخصص در حوزه معماری و ساختمان می گردید. می توانید سری بزنید به بخش اهالی فن چیدانه بزنید و در لیست شرکت های معماری داخلی و دکوراسیون به دنبال اطلاعات تماس آنها باشید. اهالی فن چیدانه شما را در طراحی و اجرای این پروژه همراهی خواهند کرد.
اگر به دنبال ایده های کوچک برای تغییر دکوراسیون داخلی منزل خود، متناسب با شرایط آن هستید می توانید سوالات خود را در بخش مشاوره دکوراسیون چیدانه با ما، کارشناسان و اهالی فن چیدانه در میان بگذارید.

 

قیمت فایل فقط ۱,۳۰۰ تومان

خرید

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.