پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه

7ژانویه - توسط adminpost - 0 - در پاورپوینت پروژه معماری

پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه

پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه , دانلود پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه , هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه , پاورپوینت هنر کاشیکاری ,

دسته: معماری
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: ۳۳۳۷ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۳۷

دانلود فایل پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه ،در حجم ۳۷ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه برای دانشجویان معماری در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید.

قیمت فایل فقط ۷,۳۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه ،در حجم ۳۷ اسلاید قابل ویرایش،همراه با یک هدیه ویژه برای دانشجویان معماری در نظر گرفته شده است و در ادامه این مطلب از فروشگاه فایل سازه برتر بخشی از این پاورپوینت همراه با فهرست و تصویر پیش نمایش از این پاورپوینت برای کاربران عزیز قرار داده و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت می توانید این فایل را بصورت آنلاین خریداری و دانلود نمایید.

بخشی از متن:
تاریخچه و نحوه پیدایش:
كاشی از دیدگاه مواد اولیه و شیوه‌ی ساخت با سفال خویشاوند است
منسوب به شهر كاشان است و كهن‌ترین نمونه‌ی آن، آجر لعاب دار
مربوط به زیگورات چغازنبیل در دوره‌ی ایلام میانه(۱۲۵۰ پیش از میلاد) می باشد كه در دشت شوش باستان قرار دارد. در پایان سده‌ی ششم پیش از میلاد، در كاخ آپادانای داریوش در شوش، آجرهای لعاب‌دار بی همتایی در تزیینات كاخ به كار برده شدند كه سربازان گارد جاویدان و سایر نقوش رایج در دربار هخامنشی را در كمال ظرافت و زیبایی نشان می‌دادند . این صنعت در دوره‌ی اشكانیان رو به افول نهاد و گاه آجر لعاب‌دار در درپوش تابوت‌ها به كار رفت. در دوره ی ساسانیان، كاشی معرق از نوع مرغوب آن رواج پیدا كرد و در بناهای این دوره، به ویژه در كاخ بیشاپور و كاخ تیسفون، به كار برده شد.نقش های این كاشی ها عبارت از زنان چنگ زن، بافنده و دارنده‌ی گل و مردان سالخورده است كه با قطعه‌های كوچك كاشی به رنگ‌های نارنجی، قهوه‌ای، زرد ، قرمز، گلی و آبی ، یشمی، شیری و خاكستری صورت گرفته و نشان دهنده‌ی كار دقیق و تنوع رنگ های رایج در دوره‌ی ساسانیان است.
كاشی در تزیینات سده‌های نخستین دوران اسلامی تاریخ ایران جای خود را به هنر گچ بری داد و برای نخستین بار در معماری دوره‌ی سلجوقیان رایج گردید، آن هم با رنگ فیروزه ای. در مدتی افزون بر یك سده در قلمروی سلجوقی كارآیی كاشی‌كاری گسترش یافت و در ابتدا جهت آراستن قسمت‌های فوقانی مناره ها و برجسته نمودن جملات مقدس مذهبی و آسان نمودن بازخوانی آن‌ها به كار می‌رفت. منار‌های سین، ساربان و مسجد علی در اصفهان، از نمونه‌های عالی این هنر در دوران سلجوقی به شمار می‌روند. كاشی كاری كامل، به معنای پوشانیدن تمام سطح بنا با قطعات كوچك كاشی به رنگ‌های مختلف ناگهان به وجود نیامد، آن گونه كه از هنگام كاربری قطعات فیروزه‌ای كاشی در بناهای دور‌ه‌ی سلجوقی تا تكمیل كاشی‌كاری ۲۰۰ سال به درازا كشید.
و…

فهرست مطالب:
تاریخچه و نحوه پیدایش
نگاهی گذرا به معماری ایران در دوره قاجاریه
ویژگی های کلان معماری
تزئینات دوره قاجار
رنگ مسلط به بنا در دوره قاجار
بناهای مسکونی دوره قاجار
تزئینات بکاررفته در خانه ها
عمارت مکانهای مذهبی
ویژگی باغهای قاجار
آثار بناهای معماری قاجار
کاشی و انواع آن
روش ساخت یک کاشی ساده
کاشی کاری در دوره قاجار
رنگ
نظام سه رنگه
نظام چهار رنگه
هفت رنگ
آمیزش بصری رنگها
رنگ در معماری اسلامی
نتیجه
منابع

این فایل با فرمت پاورپوینت در ۳۷ اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.

هدیه محصول:
فایل پاورپوینت کاشی و سرامیک(۱۸ اسلاید)

قیمت فایل فقط ۷,۳۰۰ تومان

خرید

پیشنهاد می کنیم مطالب زیر را نیز مشاهده کنید:

پاورپوینت فنگ شویی در معماری

پاورپوینت محیط های پاسخده

پاورپوینت فرم در معماری

پاورپوینت بررسی موزه نمونه خارجی

پاورپوینت هنر کاشیکاری در دوره قاجاریه

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.