پاورپوینت پی سازی در ساختمان(مهندسی عمران)

پاورپوینت پی سازی در ساختمان

پاورپوینت پی سازی در ساختمان,پاورپوینت پی سازی,پی سازی در ساختمان,

دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: ۵۵۸ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۴۳

پاورپوینت پی سازی در ساختمان(مهندسی عمران) دارای ۴۳ اسلاید و حجم ۵۵۸ کیلوبایت می باشد کاربران محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد پی سازی می توانید این پاورپوینت را در ادامه دانلود کنید.

قیمت فایل فقط ۵,۱۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت پی سازی در ساختمان

¨پی وسیله ای است كه بار و فشار وارد از نقاط مختلف ساختمان و همچنین بارهای اضافی را به زمین منتقل می كند . سطح پی باید به اندازه ای باشد که فشار وارده بر زمین بستر پی از مقاومت مجاز زمین تجاوز ننماید .وضعیت مطلوب پی موقعی است که به شکل مربع ساخته شود و ستون درست درمرکز آن قرار گیرد .
پی رادیه جنرال :تاوه پی باید به اندازه ء کافی وسیع در نظر گرفته شود بنحوی که نیروی وارده بر سطح آن از مقاومت مجاز خاک بستر آن تجاوز نکند. این نوع پی ها به پی های یک پارچه یا رادیه جنرال موسوم هستند بخاطر این که این نوع پی برای ساختمانهای بزرگ کاربرد دارد ساختمان آنها معمولا َهمراه با گود برداری عمیق وبتن ریزی های حجیم می باشد.
نوع خاصی از پی ها به نام پی های شناور موجود هستند . درواقع این پی، نوعی پی ترکیبی گسترده است که وزن خاک حاصله از گودبرداری محل آن تقریبا َ برابر با وزن سازه ای است که ایجاد می شود بنابراین از لحاظ تئوری ،ایجاد سازه هیچگونه تغییری در میزان بار وارده روی زمین را باعث نمی شود و لذا نشستی ایجادنخواهد شد .
.

¨پی سازی چند مرحله دارد :

۱-آزمایش زمین از لحاظ مقاومت
۲- پی كنی
۳- پی سازی
.

¨آزمایش زمین :

طبقه بندی زمین چند نوع است :
زمین هایی كه با خاك ریزی دستی پر شده است :
این نوع زمین ها كه عمق بیشتری دارند و باخاكهای دستی محل گودال ها را پر كردهاند اگر سالهای متمادی هم بگذرد بازنمی توان جای زمین طبیعی را بگیرد و این نوعزمین برای ساختمان مناسب نیستو باید پی كنی در آنها به طریقی انجام گیرد كه پی هابه زمین طبیعی یا زمینسفت برسد .
.

¨افقی كردن پی ها (تراز كردن) :

برای تراز كردن كف پی ساختمانها از تراز های آبی استفاده می كنند در دیوارهای طویل چون كار شمشه و تراز كردن وقت بیشتری لازم دارد ، برای صرفه جویی در وقت از سه T می توان استفاده كرد بدین معنی كه T اول را با T دوم تراز می كنند و T سوم را در مسافت مسیر به طوری كه سه T در یك ردیف قرار بگیرد قرار می دهند از روی T اول و دوم كه با هم برابر هستند T سوم را میزان و برابر می كنند و پس از آنكه T سوم برابر شد T اول را بر می دارند و به فاصله بیشتری بعد از T سوم قرار می دهند ، دوباره T دوم و سوم را با T چهارم كه همان T اول می باشد برابر می كنند و دنباله این ترازها را تا خاتمه محل كار ادامه می دهند .
البته این طریق تراز كردن بیشتر در جاده سازی و زمین های پهناور به كار می رود .

قیمت فایل فقط ۵,۱۰۰ تومان

خرید

.

این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.