اصول و روش بندکشی (مهندسی عمران)
اصول و روش بندکشی
دسته: عمران و ساختمان
فرمت فایل: docx
حجم فایل: ۲۹۲ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۵
توضیح در مورد اصول و روش بندکشی (مهندسی عمران) و همراه با عکس های که بیشتر در مورد روش کار توضیح میدهد. شما عزیزان می توانید در صورت تمایل این مطلب را دانلود کنید.
قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان
اصول و روش بندکشی
.
عیار ملات و اندازه سنگدانه ها
نفوذپذیری ملات باید چنان باشد که کاملاً در خلل و فرج بندها نفوذ کند و در عین حال از تراکمکافی برخوردار باشد تا مانع نفوذ آب به ق شر داخل دیوار گردد . لذا ملات بندکشی باید پرمایه باشد. عیار سیمان ملات بندکشی ، باید از نوع ملاتی باشد که در ساختمان به کار رفته، حداقل عیار سیمان ۴۰۰کیلوگرم در مترمکعب ملات و حداکثر قطر سنگدان ه ها ۱ میلیمتر خواهد بود .
در صورت اختلاط حجمی این نسبت باید ۱ به ۴ باشد . میزان خاک و مواد مضر و جنس سنگدانه ها ط بق مقررات مشروح در فصل مصالح خواهد بود
.
زمان بندکشی
مناسب ترین زمان برای بندکشی قبل از سخت شدن ملات دیوارهاست، در هر حال از بندکشی در هوای بسیار سرد، بسیار گرم و بارندگی باید خودداری نمود . چنانچه اجرای بندکشی در هوای بسیار سرد یا گرم الزامی باشد ، اتخاذ تدابیر مخصوص بتن ریزی در هوای بسیار گرم یا سرد الزامی است .
در هوای گرم، بندکشی باید از تابش مستقیم خورشید مصون باشد، دائماً آبپاشی شود و با و سایل پوششی مناسب مرطوب نگه داشته شود . در هوای سرد ، بندکشی باید در روزهای آفتابی بین ساعات ۱۰ الی ۱۴ صورت گیرد، از ماسه و آب گرم استفاده شود و نمای بندکشی شده با وسایل مناسب پوشانده و گرم نگه داشته شود.
.
اندودهای گچی برای نمای خارجی ساختمان
بدین منظور سنگ گچ را پخته و آسیا می کنند تا به صورت گرد د رآید. آن را با محلول زاج به صورت خمیر درآورده (زاج سفید از سولفات آلومینیوم و پتاسیم ) تا گچ مرمری به دست آید . رنگ آن سفید، تابملاتش بیشتر از گچ و کندگیر است و برای اندود گرمابه و جاهای نمناک و نماهای خارجی ساختمانها به کار می رود.
.
قیمت فایل فقط ۷,۰۰۰ تومان
__________________________________________
پیشنهاد می کنیم این مطالب را مشاهده کنید:
دانلود پاورپوینت انواع سقف های رایج بتنی
دانلود پروژه جرثقیل و انواع آن
دانلود پاورپوینت سازه های چوبی
دانلود پاورپوینت مصالح عایق در و پنجره
دانلود پاورپوینت اثرات زلزله بر ساختمان
__________________________________________