پاورپوینت باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی

پاورپوینت در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی , دانلود پروژه در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی , پروژه در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی ,

پاورپوینت باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی

دسته: عمران و ساختمان
بازدید: ۱ بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: ۲۰۶۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۲۹

پاورپوینت باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی شامل ۲۹ اسلاید (ویژه رشته های مهندسی معماری) می باشد در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاور پوینت را دانلود نمایید.

 

قیمت فایل فقط ۷,۹۰۰ تومان

خرید

پاورپوینت باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی

پاورپوینت باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی شامل ۲۹ اسلاید (ویژه رشته های مهندسی معماری) می باشد. در ادامه بخشی از متن این پاورپوینت و فهرست آن را برای شما قرار داده ایم و در انتها نیز تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزییات آن را مشاهده نمایید و در صورت تمایل به داشتن این پاورپوینت ، اقدام به خرید آن نمایید.

.

مقدمه :

این موضوع ، ذیل دو عنوان بررسی می شود: ۱) مساجد؛ ۲) استحکامات نظامی . ۱) مساجد و مقابر و امثال آنها. تا پایان قرن سوم ، مساجد فاقد درهای بزرگ بود. مدخل همة مساجد، اعم از بزرگ و کوچک ، درِمستطیل شکلی در دیوار محوطه بود؛ مانند مدخل مسجدِقَصرالحَیْر الشرقی (۱۱۰)، مسجدِ جامعِ حَرّان که مدخل آن در فاصلة سالهای ۱۲۶ـ۱۳۳ بنا شده است ، مسجد قرطبه (۱۷۰)، مسجد عَمرو (۲۱۲)، دو مدخل مسجد جامع قیروان که تاریخ بنای آنها ۲۲۱ است ، مسجد بُوفَتاتا در سُوسه (۲۲۳ـ۲۲۶)، مسجد جامع سوسه (۲۳۶)، مسجد جامع سامَرّا (۲۳۴ـ۲۳۷)، مسجد جامع اَبُودُلَف (۲۴۷)، مسجد ابن طُولون (۲۶۳ـ۲۶۵).
نخستین درِبزرگ از آنِ مسجدی بود که فاطمیان در ۳۰۸ هنگام بنیانگذاری شهر مهدیه در کنار خلیج قابِس ساختند. معماری این دروازه یقیناً ملهم از طاق نصرتهای رومی است که در شمال افریقا تعداد آنها در ۳۰۸ احتمالاً بسیار بیشتر از امروز بوده است .
بانی این نوع در در مصر فاطمیان بودند، و نمونة آن طاق سردر مسجد الحاکم است که در ۳۹۳ ساخته شده و بسیار با ابهت تر از نمونة اصلی است (باعمق ۱۶ر۶ و عرض ۵۰ ر۱۵ متر در مقایسه با ۸*۳۰ متری مهدیه ). مسجد الاَقْمَر (۵۱۹) با ابعادی بسیار کوچکتر و مسجد بَیْبَرس (۶۶۵ـ۶۶۷) در اندازه ای بسیار بزرگ (۸۳ر۱۸* ۸۶ر۸ متر) درهایی از همین نوع دارند. دو طرف درِمسجدِ بیبرس با سه دهانة طاقنما تزیین شده است و حال آنکه تعداد این طاقنماهای جناحی درمسجدِاَلْحاکم دو و در مسجد مهدیه یکی بود.

.

عنوان: باب، در و دورازه در مساجد و استحکامات نظامی در تمدن اسلامی

فرمت: پاورپوینت

تعداد صفحات: ۲۹ اسلاید

ارائه شده در: فروشگاه های سازه برتر

.

تصویر پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت:

 

قیمت فایل فقط ۷,۹۰۰ تومان

خرید

____________________________________

پیشنهاد می کنیم  این مطالب را مشاهده کنید:

پاورپوینت سیمان پرتلند پوزولانی

پاورپوینت کنیتکس چیست؟

پاورپوینت بارهای وارده بر ساختمان

پاورپوینت اصول کاشی کاری ساختمان

پاورپوینت تأسیسات و زیرساخت شهری

________________________________________

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
این مطلب را به اشتراک بگذارید ! Digg twitter Facebook cloob Google plus Facenama

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.